Hakkımızda

Kongre, seminer, hizmet içi eğitim ve toplantı, protokol organizasyonları konusunda uzmanlaşmış olan ANS INCENTIVE CONGRESS & TRAVEL profesyonel hizmet anlayışı doğrultusunda beklentile- rinizi karşılayan zamanı ve maliyeti lehinize döndüren çözüm ortağınız ve takım arkadaşınız olarak üstün kalite anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, organizasyon kalitesi bakımından dünya standartlarını yakalamış durumdadır.

ANS INCENTIVE CONGRESS & TRAVEL, toplantı organizasyon endüstrisinde pazarlama, tanıtım, lobi gibi faaliyetlerle hem ulusal hem de uluslararası ölçekli önemli bir katma değer yaratarak 21. yılını başarılarla tamamlamıştır.

Kongre, seminer, hizmet içi eğitim ve toplantı organizasyonlarınızda; A’dan Z’ye tüm hizmetleri tek çatı altında sunarak, ürün veya hizmetin, ihtiyaç duyulan her noktada sunumunu temin ederek çözümler üretmekteyiz.

Tüm organizasyonlarınız da en ayrıntılı detayına kadar incelenir ve yaratıcı bir perspektifle birleştirilerek etkili teknikler kullanılıp, çözüm ve önerilerimizle, kurum veya kuruluşların en az maliyetle, en kısa sürede, hızlı, doğru ve farklı yönde değişimlerine katkıda bulunmaktayız.

2015 Yılında

Organizasyon

Geceleme

Kişi